Oslopoesifilm

Forbrukslån

Kryptovaluta

Sikkerhet
Som verdens mest verdifulle og dyreste kryptovaluta er alle aspekter av sikkerheten viktig. Det aller viktigste med å bygge opp en valuta er at du har tillit i markedet. Hvis ingen har tillit til deg kommer ingen til å bruke valutaen din. Dette gjør at flere faktorer teller for at du skal kunne gjøre akkurat det du ønsker å få til med valutaen din. Sikkerhet er nummer 1. Ingen vil bruke noe hvis de føler at de mister noe eller at de tråkker feil. Det har vært noen tilfeller hvor hackere har brutt seg inn og stjålet Bitcoin fra børsen. Nå er det slik at børsene ikke eier Bitcoin, men det er folk som brukere børsene som selger og kjøpe Bitcoin. Disse veldig flinke hackerne har da hacket seg inn hos noen brukere og stjålet verdier for ganske mange penger.

Transparens
Bitcoin kan være kritisert for mye, men når det kommer til et stykke så er det mye lettere å følge med på hva som skjer i Bitcoin valutaen enn i de fleste andre valutaer. Du kan gå inn i hovedboken å se på all aktivitet i Bitcoin. Dette kan du ikke gjøre med annen type valuta. Du kan derfor være helt sikker på at du vet hva som skjer i alt som foregår i valutaen. Ønsker du å vite hvem som kjøper og hvem som selger i dollar har du ingen sjanse. Vi vet hvem og hvor mye som blir omsatt av dollar når det kommer til børs, men ikke utenfor børs. Dette vet selvfølgelig sentralbanken, som ikke deler slik informasjon med oss.

Bitcoin og nederlandske tulipaner
Det er mye snakk om hvor mye Bitcoin kan stige i verdi og hvor lite det kan stige i verdi. Med andre ord hvor mye den kan falle. Faller Bitcoin mye vil det gå ut over ganske mange. Da verdien på Bitcoin ofte ligger mellom 100 og noen hundre milliarder, så er det ganske mange personer som eier Bitcoin. Hvis Bitcoin faller til nivåer som gjør at folk ikke tør å sitte på valutaen lengre vil det utgjøre mange triste historier i media hvor det vil være mye fokus på de som har gjort investeringer som de egentlig ikke har hatt råd til å gjøre og derfor tapt penger. Bitcoin blir ofte, uriktig, sammenlignet med tulipankrakket. Tulipankrakket var en flott historie hvor man ble så fasinert av tulipaner rundt omkring i verden at verdien på tulipaner, men spesielt da disse løkene som produserer tulipaner som ble sett på som de mest dyrbare. Prisen på disse løkene steg så mye at det overgikk alt av verdier, så å si. På toppen av dette falt prisen på løken til bunn og mange tapte mye penger. Det viktigste å huske på er at ting må være bærekraftig over tid. Om Bitcoin er det, er det store spørsmålet. Vi mener at Bitcoin er det.

Tagged ,